Referencer

Japanese Curves

Lige ud til Kattegat, i det danske sommerland nord for København, ligger dette fine sommerhus med havudsigt, og har fået flotte konkave japanske stav-mosaikker installeret på væggene, i det smukke bad. Kombineret med flot grøn marmor på gulvet, giver det et luksuriøst udtryk til badet, med fokus på en sanselig oplevelse og ren velvære.

Læg mærke til detaljen med de buede hjørner og rundede afslutninger muliggjort af de røde japanske stav-mosaikker flere steder på væggene. De bløde former forstærker den ønskede stemning af afslapning og velvære.

 

YUKI Terracotta, som er navnet på de japanske stav-mosaikker, har en rødbrun tone der graduerer ud mod kanterne, til en nærmest sortbrun farve. Derfor klæder en sort fuge også flisen rigtig godt.

 

Vores japanske fliser kommer på net, hvilket gør dem både nemme at sætte op, og giver mulighed for at skabe nogle spændende former med fliserne, fx rundede eller krumme hjørner, eller større, rundede overflader som for eksempel i en hel bruseniche.

Det sorte toilet, de grå-beige kalkmalede vægge, og messing armatur og brusehoved, medvirker til at skabe et helt unikt og anderledes badeværelse, med mange flotte detaljer. Alt i alt, et anderledes og særdeles eksklusivt badeværelse med sin helt egen karakter..

 

MAROKK lagerfører et stort udvalg af japanske stavmosaikker i flere farver og formater til umiddelbar levering. Fliser der ikke er på lager eller er på vej, leveres direkte fra fabrik i Japan på 4-6 måneder. Både YOHEN, YUKI og BAMBOO kan bestilles i mere end 30 forskellige farver og leveres som specialordre med en mininimumsordre på 80 m2 pr. flise.

 

Se vores kollektion af japanske fliser til umiddelbar levering her.

Reference beskrivelse

SOMMERHUS MED JAPANSKE KURVER