Reference

Yuki White - Bathroom

Dette dejlige lyse badeværelse ligger straks uden for København, hjemme hos stifteren af designvirksomheden Inbloom, Christina Blom Monberg. Lyst, luftigt og lækkert kendetegner Christinas valg af fliser fra Japan og Marokko.

De smalle og lange japanske flise-mosaikker YUKI White giver rummet en særlig karakter af luftighed og orden. Ved at kombinere de blanke fliser fra Japan med de matte og lysegrå kvadratiske 20×20 cm Dove cementfliser og deres støvede finish, opstår der et fint samspil. Brugen af træ og messing skaber varme i rummet, sammen med grønne planter, og medvirker til en behagelig atmosfære.

 

MAROKK japanske stav-mosaikker kommer på net, hvilket gør dem nemme at sætte op, og giver mulighed for at skabe nogle spændende former, fx rundede eller krumme hjørner, eller større, rundede overflader. De japanske fliser egner sig primært til væg, hvorimod cementfliser kan installeres på både gulve og vægge.

I vådzoner, fx på gulv i brusenichen, anbefaler vi kun at installere cementfliser hvis man har forståelse for og sætter pris på den ofte lidt rå patinering, der kan finde sted omkring gulvafløb i brusenichen.

 

MAROKK lagerfører et stort udvalg af cementfliser og japanske stav-mosaikker i flere farver og formater, til umiddelbar levering – se mere her: Japanske & Cement